En god tur i byen med noget spisning og drikkelse med venner og familie. Det kender vi vist godt alle sammen. Det er jo fantastisk og hyggeligt samtidigt.

I går var jeg taget ind til centrum af Aarhus med min familie og kæreste for at vi alle kunne få noget lækkert at spise. Det endte med at vi fandt en rigtig lækker restaurant som simpelthen kan servere det møreste kød i verdenshistorien. Jeg er lidt af en sucker for kød, så jeg skulle selvfølgelig have det største og det bedste. Så jeg fik bestilt mig en Ribeye på små 450 gram. Dertil fulgte der lidt kartofler til og en rigtig lækker sovs. Da den halve ko var kommet ned til den mørke sæk, slog vi lige lidt mave inden vi gik amok med desserten. De havde jo en kæmpe buffet af IS, chokolade og jeg ved ikke hvad. Det var helt ekstremt men så lækkert!

Det kostede naturligvis lige det ekstra for at få adgang til dessertbuffet bordet, men det var alle pengene værd!

Vi fik alle sammen spist os godt mætte og fik sagt pænt farvel, herefter tog mig og min bedre halvdel hjem til vores lille lejlighed hvor vi satte os i sofaen og slog maver. Det tog ikke lang tid før vi begge lå af halvsnorkede. Så vi fik lettet korpus og børstet tænder og lige på hovedet i seng.

Her kommer overraskelsen så. Ugen før har jeg jo været på indkøb online. Der fik jeg rigtig god vejledning og behandling hos et firma som kunne sælge mig en lækker topmadras til både mig og min kæreste, da vi begge har døjet lidt med ryggen. Så vi fik købt os sådan en til os hver, som kostede en del, men det er bestemt pengene værd. Som i nok ved, så arbejder jeg til dagligt som kok i noget kantineordning og der står vi trods alt op rigtig meget af dagen. Det kan desværre godt give en del brok med ryggen og derfor var det helt bestemt en god investering!

Det hjælper naturligvis også når man har fyldt sig med alt den gode mad som vi gjorde i går! Hvis du er nysgerrig på emnet, kan du finde mere om det på hjemmesiden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *