Datenight – Hvordan?

Okay, det her er ikke det jeg normalt plejer at skrive om. Det jeg skriver om mest er jo god gammeldags dansk mad, og gerne som mormor og mor lavede den. Men jeg bliver også voksen på tidspunkt, må man håbe, så derfor vil jeg dedikere den her post til hvordan du kan få en god date med gode oplevelser, sammen med hvem end du nu finder. Vi tager udgangspunkt i et hunkøn i dette tilfælde, uden at træde nogen over tæerne.

Forbered dig godt

Som fyr lever man i en konstant frygt, forstået på den måde, at der godt nok findes ca. ligeså mange kvinder derude, men at de altid forventer at manden gør det rigtige. Det er sådan min mor og fars forhold er bygget op, for at sige det mildt. Da jeg i sin tid boede hjemme fik jeg oplevet lidt af hvert, når det kom til hvad der var rigtig og forkert og på hvilket tidspunkt det var det.

Det vil jeg derfor tage med her i posten. Først og fremmest skal du finde dig en date, og det er nemt i den her digitale verden som vi lever i. Der findes bl.a. Tinder! Fik jeg sagt Tinder? Det er nok den mest “hotte” app lige PT til formålet, og der er da også rigtig mange brugere. Desværre koster det lidt penge, hvis ikke lige man får bid på de 50 første. Nu er jeg ikke selv nogen Tom Cruise, men nok mere sådan en “Average Joe”, for at sige det på en pæn måde. Det er sådan ca. den kategori de fleste går ind under, derfor så kan TInder godt koste lidt.

Husk at tænkt med det øverste hoved og ikke det nederste når du har fundet dig hende du gerne vil invitere ud. Først og fremmest holder vi fast i at hun gerne vil med dig, og det leder mig videre til næste step på listen.

Dig selv. Sørg for at tage et godt og langt bad inden, hvor du forinden har strøget det fine tøj og lagt det klart. Hvis du forventer at der skal ske lidt ekstra når mørket falder på og maden er spist, så kan en tur med skraberne være en fordel, og her snakker jeg om de nedre regioner. Husk intimsæben! Ellers går der knopper i den, og kan tøserne ikke lide.

Fem hurtige

Du skal afsted, det er en store dag, her får du fem hurtige til en vellykket aften.

  1. Fremstå flot og pænt, vær dig selv
  2. Kondom og glidecremen skal være på plads på sine respektive steder, hvis hun er frisk på noget i den dur
  3. Stedet skal være noget ud kan betale dig ud af, så drop MASH eller NOMA, det er bare for dyrt. Find et hyggeligt sted.
  4. Del regningen op. Det hjælper sgu ikke at det kun er dig der betaler, I er gået ind i det sammen og betaler sammen
  5. Hyg dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *