Find et elegant køleskab

Når man som jeg er tilhænger af god dansk mad, så er det altid rart med et godt sted at have herlighederne stående, og hvor kan det så være spørger du? Jamen det er da i køleskabet! En madelskers mekka findes der. Spørgsmålet er så om det overhovedet er noget som er værd at skifte eller købe?

Hvorfor er et køleskab vigtigt?

Inden du tænker at det var en dum linje, så menes der naturligvis om det er vigtigt at købe et rigtig dyrt et hjem, eller om det overhovedet giver mening at skifte? Bo du til leje, så har udlejer med garanti sørget for et køleskab til dig, og det er gerne et gammelt slidt et, som er tæt på eller er fyldt 10 år. Det er gerne beskidt og slidt oveni det hele, for ikke at glemme den horribelt store elregning som ligger i horisonten og venter.

Selv har jeg købt et nyt et, og det fortryder jeg ikke et sekund. At udlejer nægtede at spytte i kassen, da han mente det gamle “bare skulle renses” er en helt anden snak. Det var færdigt, og et nyt kostede mig 4.000 kr. Fordelen er så mindre strømforbrug, køligere mad, og et mere stille køleskab, da kompressoren ikke er helt død endnu.

Få inspiration til dit næste køleskab

Men hvordan skal det nye køleskab så se ud? Skal det bare være sådan en stor, hvid klods eller må det godt se pænt ud? Der finder efterhånden mange forskellige designs, ligefra fra de hvide til køleskabe med glaslåger! Du hørte rigtigt, et køleskab hvor du simpelthen kan se ind på maden! Nogle vil mene det er at overdrive lidt, og det har de nok også ret i, det kan meget nemt blive for meget også, men det er altid op til den enkelte at vurdere hvad der er bedst. Du kan læse mere om emnet her.

Husk at holde dig indenfor dit budget, så du ikke pludselig står med en køleskab du til at starte med ikke havde råd til. Mangler du penge og vil du gerne have noget lækkert, så hold øje med de forskellige steders rentefri kampanger. Så det kan det nemlig godt betale sig at låne. Men ellers så hold dig fra det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *