Find inspiration til din juice på Instagram

Så blev det tid til min første rigtig post! Hurra for det. Jeg starter naturligvis i det danske køkken eller i noget som er blevet en del af det danske køkken ganske hurtigt de seneste år. Det er juicetrenden. Selv er jeg ikke umiddelbart stor fan, men har besluttet mig alligevel at give det et skud, da vi her i Danmark har et bredt udvalg af lækker frugt og grønt, og nu hvor jeg ikke nødvendigvis får sneget meget af det med til aftensmåltidet, så kunne en lækker juice måske være løsningen for mig!

Jeg har valgt at bruge Instagram som min inspirationskilde denne gang, da jeg godt kan lide det visuelle medie ligesom det er let at finde det man skal bruge, så at sige, man kan ofte se på billedet hvordan resultatet bliver, ligesom jeg kan læse i teksten hvad der skal bruges. Dog ikke hver gang.

Der findes flere måder at lave juice på, nogle benytter sig af en såkaldt juicer, det kan være en normal en af slagsen eller en slov-juicer, der nænsomt presser saften ud af frugt og grøntsager, og så er der de sidste som laver det på stenalder-maner med klør fem.

Som det ses her på opslaget, så er det ikke så svært igen at få brygget noget god juice sammen. Det kræver et skærebræt og en noget at blende det hele med eller en af der juicers jeg nævnte før. Juicen der skal laves på billedet ligner en frugt/grøntsagsjuice og det kan smage rigtig godt, men være en smule svært at sammensætte.

 

Her et eksempel på en juice, der er lige mig! Den er super simpel og smager sikkert rigtig godt! Der er tale om en dejlig appelsinjuice, alle kan lave. Enten med en maskine eller i hånden. Jeg har endnu ikke købt mig en slowjuicer, så alt saften får jeg ikke ud, men det meste får jeg med og det smager jo bare dejligt med sådan en gang hjemmebrygget juice!

Måske der kommer mere juice herinde, så at sige, umiddelbart så er en god syrlig juice faktisk ganske god til en danske kortelet eller en bøf for den sags skyld!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *